Експерт(ка) для розробки політик

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Nastya_Hrabovska

tender_ntylth(10) закупівля послуг
Експерт(ка) для розробки політик

Fight For Right – це правозахисна громадська організація людей з інвалідністю, яка працює задля дотримання прав людей з інвалідністю в Україні. Після повномасштабного вторгнення ми створили міжнародну ініціативу екстреного реагування у надзвичайних ситуаціях для надання допомоги українкам і українцям з інвалідністю.

Мета тендеру – залучення фахівців, які нададуть експертні послуги з розробки чітких та ефективних політик для підтримки діяльності організації в зазначених напрямках. Ми шукаємо спеціалістів, які мають досвід у розробці політик для неурядових організацій, соціальних проектів або міжнародних донорських програм.

Обсяг робіт:

Розробка “Політики управління субпартнерствами” – розробка політики щодо створення та підтримки партнерських відносин, яка охоплюватиме договірні умови, вимоги до партнерів, обов’язки сторін, критерії оцінки партнерських програм.

Розробка “Політики Саб-грантингу” розробка політики з надання субгрантів для партнерських організацій, яка включатиме критерії відбору, контроль виконання, оцінку результатів, вимоги до звітності та аудиту.

Перегляд та оновлення Політики “Захист від сексуальної експлуатації та насильства (PSEA)” проаналізувати та оновити політику організації щодо попередження та реагування на випадки сексуальної експлуатації та насильства серед працівників та бенефіціарів організації, включно з процедурами розслідування, заходами захисту та звітністю.

Критерії відбору:

  • Наявність підтвердженого досвіду в розробці політик у зазначених сферах.
  • Досвід співпраці з міжнародними організаціями, грантовими програмами або проєктами соціального спрямування.
  • Відповідна професійна освіта та досвід роботи в громадських або міжнародних організаціях.

Для участі в тендері необхідно надати:

  1. Тендерну пропозицію, що міститиме коротку концепцію розробки політик, графік виконання робіт та орієнтовну вартість послуг. Пропозицію можна подавати на розробку однієї окремої політики зі списку, або усіх (за наявності відповідної кваліфікації).
  2. Приклади успішних проєктів.
  3. Копії реєстраційних документів юридичної особи або ФОП.

Заявки приймаються: до 17 жовтня 2024 року.

Терміни виконання робіт (орієнтовно): до 30 листопада 2024 року.

Пропозиції надсилайте в електронному вигляді на адресу [email protected] з темою листа “Тендер на розробку політик”.

 

Розробка політик для неурядових організацій, соціальних проектів або міжнародних донорських програм ініційована ГО “Боротьба за права” (Fight For Right) в рамках проекту “Підтримка жінок з інвалідністю під час війни росії в Україні”, який реалізовує громадська організація “Боротьба за права” (Fight For Right) за підтримки The Kvinna till Kvinna Foundation – шведського феміністичного фонду, який захищає права жінок у країнах, що постраждали внаслідок військових конфліктів.


Останні публікації цього розділу:

Грантовий/а асистент/ка в CIVIC

Фасилітатор/ка Цифрового освітнього центру (Запоріжжя)

Координатор/ка компоненту екосистеми Дія

Керівник/ця відділу проєктного менеджменту

Керівник/ця відділу кадрів

Бухгалтер/ка