Медична підтримка на деокупованих територіях: ГО «Кейсерс» запрошує лікарів

ГО «Кейсерс» шукає лікарів у телемедичні центри на деокупованих територіях. Організація відкриває 5 стаціонарних центрів у населених пунктах Херсонської області. Там немає транспорту, лікарні далеко, ...

Додано:
DariaZakrevska

Зображення для сайтів
Медична підтримка на деокупованих територіях: ГО «Кейсерс» запрошує лікарів

ГО «Кейсерс» шукає лікарів у телемедичні центри на деокупованих територіях. Організація відкриває 5 стаціонарних центрів у населених пунктах Херсонської області. Там немає транспорту, лікарні далеко, часто вони під обстрілами, пошкоджені або перевантажені. Але люди там залишаються жити і їм потрібна медична допомога. 

Тому ГО запрошує лікарів з різних регіонів долучатися та підтримувати людей на місцях. У кожному центрі буде працювати медсестра, яка завдяки телемедичному обладнанню буде допомагати провести консультацію. 

Що потрібно від лікаря?

— компʼютер з вбудованим або приєднаним зовнішнім мікрофоном, камерою;

— доступ до інтернету;

— можливість телемедичного консультування пацієнтів за відшкодуванням НСЗУ (які звертаються із направленням від сімейного лікаря);

— бажання допомагати зберегти здоровʼя пацієнтам з деокупованих територій, підтримати їх. 

 У центрах потрібні лікарі усіх спеціалізацій, зокрема: кардіолог, невролог, ендокринолог, хірург, уролог, офтальмолог, гінеколог, онколог, отоларинголог, пульмонолог, психіатр, травматолог, педіатр, гастроентеролог та інші. 

Контакти для звʼязку:

[email protected]

+380 50 968 36 16 

Вебсайт організації: helpukraine.casers.org 

Проєкт «Відновлення медичних послуг та модернізація амбулаторій/ФАПів у деокупованих та прифронтових населених пунктах» здійснюється ГО «Кейсерс» в межах мультидонорського проєкту «Посилення потенціалу спільнот на півдні та сході України через місцеві ініціативи (EMPOWER)», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) спільно з Генеральним Директоратом Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги та реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ.


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

ГО «Життя» виступає проти акцизних преференцій на тютюнові вироби для нагрівання — заява

Питання репродуктивного здоров'я в умовах демографічної кризи: ZDOROVI взяли участь у конференції UNFPA

Самотоївський ліцей на Сумщині стає центром соціальної активності та прикладом згуртованості серед прифронтових громад

CyberSafeGirls: замість заборони — профілактика й навчання

Два укриття Новоселівської громади облаштували за підтримки Helvetas Swiss Intercooperation