Тендер на закупівлю генераторів

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
DG-East

prostirtender tender_ntylth(3)
Тендер на закупівлю генераторів

Проект «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) – це програма Агентства США  міжнародного розвитку (USAID), що реалізовується в Україні компанією Кімонікс Інтернешнл Інк.

Метою Проекту DG East є  зміцнення зв’язків і довіри між громадянами та їх урядом у Східній Україні, а також ефективне сприяння громадській свідомості, соціальному підприємництву, залученню громадян та вигодам широкої інтеграції в євроатлантичну спільноту.

У рамках програмної діяльності, необхідно здійснити закупівлю генераторів на підтримку Харківської та Донецької обласних військових адміністрацій.

Деталі конкурсу знаходяться у Запиті цінових пропозицій: RFQ NE_112-D-024-2024-01_Generators_Final

Прохання надсилати Ваші питання та пропозицію на електронну адресу [email protected], зазначивши в темі листа номер RFQNE-112-D-024-2024-01 та вказавши назву Вашої організації в самому листі. 

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог цього конкурсу можна надсилати до 18:00 за Київським часом 28 жовтня 2024 року на електронну адресу [email protected]. 


Останні публікації цього розділу:

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі Спортивного обладнання та інвентаря

Тендер на закупівлю будівельних інструментів

Тендер на закупівлю фундаментних блоків

ГС "Українська мережа за права дитини" оголошує тендер на закупівлю послуг з пасажироперевезення дітей та їх сімей, які повертаються з депортації або ТОТ

Тендер на організацію забігу для населення у рамках заходу "16 днів проти насильства"

Тендер на на організаційне та технічне забезпечення Воркшопу