Реєстрація для участі в освітньому курсі “Збережи свою ідентичність”

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
NataliiaPish

pexels-armin-rimoldi-5553048
Реєстрація для участі в освітньому курсі “Збережи свою ідентичність”

Раді повідомити про старт реєстрації для участі в освітньому курсі “Збережи свою ідентичність” від ГО “Українська Античність”.

Запрошуємо молодь з різних куточків України долучитись до його реалізації!

“Хто ми?” Повномасштабне вторгнення змусило кожного з нас ще раз задати собі це питання. Історія нашої країни – це тисячі історій окремих родин. І вивчаючи їх, ми вивчаємо самих себе. Дізнатись їх, зберегти та передати далі – сьогодні наше завдання. 

Ми прагнемо, аби молодь цікавилась історією своєї родини, бережно ставилась до сімейних реліквій, формувала сімейні архіви, оцифровувала їх та передавала наступним поколінням. Ми хочемо, аби з кожним роком все більше і більше людей розуміли, чому вони народились саме тут. Розуміли глибину та велич української культури. Розуміли, що за ними стоять десятки людських доль. А ще – аби це все відбувалось не загальними фразами з підручників історії, а на прикладах власних родин. Бо ніщо не торкає глибше.

Саме тому ми запускаємо освітній курс “Збережи свою ідентичність”. Запрошуємо молодіжних активістів та працівників долучитись до його реалізації. 

Проведіть захід у своєму молодіжному просторі та зробіть свій вклад у формування національної ідентичності. А ми надамо вам всі матеріали та рекомендації, адже неабияк цінуємо ваш час. 

Що потрібно зробити:

  • зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/ehLjCdP6TrmWEz6S6,
  • отримайте менторську підтримку, всі необхідні матеріали та подарунки для учасників,
  • проведіть один захід у своєму просторі та розкажіть про це.

Дедлайн реєстрації для участі: 16 листопада.

Мріємо разом з вами наповнювати молодіжні простори новими активностями та гуртувати молодь навколо теми вивчення родоводу.

Більше про курс можна дізнатись під час його онлайн-презентації, яка відбудеться 30 жовтня о 14:00 за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/816Vzd3DS1ufzz9QA

Соцмережі організації:

https://www.facebook.com/antiquityukr

https://www.instagram.com/ukrainian_antiquity 

Інформаційна довідка: Громадська організація “УКРАЇНСЬКА АНТИЧНІСТЬ” / “Спілка дослідників української античності” – некомерційна організація, що працює в громадському секторі України з 2019 року.  Наша місія: творити спільноту свідомих та відповідальних громадян. Основні напрями роботи: культурна спадщина (збереження ідентичності); розвиток громадського активізму (активна молодь); неформальна освіта.

____

Відеокурс “Збережи свою ідентичність” представлений ГО “Українська античність” в рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст відеокурсу “Збережи свою ідентичність”  є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю послуги перевезення паливних брикетів спецавтотранспортом для Харківської області /Малинівська ТГ

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі Спортивного обладнання та інвентаря

Тендер на закупівлю будівельних інструментів

Тендер на закупівлю фундаментних блоків

ГС "Українська мережа за права дитини" оголошує тендер на закупівлю послуг з пасажироперевезення дітей та їх сімей, які повертаються з депортації або ТОТ

Тендер на організацію забігу для населення у рамках заходу "16 днів проти насильства"