До 8 листопада триває набір на Програму Рейгана-Фаселла 2025-2026

Зафіксувати у Google календарі!


462836280_988794699957859_2811649161920690196_n
До 8 листопада триває набір на Програму Рейгана-Фаселла 2025-2026

Національний фонд на підтримку демократії (NED) приймає заявки на участь у Стипендіальній програмі Рейгана-Фаселла, що надає можливість активним борцям за демократію, науковцям та журналістам провести п’ять місяців у Вашингтоні – для вивчення нових ідей в порівняльному контексті, виконання незалежних досліджень та обміну кращими практиками.

Програма пропонує п’ятимісячні стипендії для практиків для вдосконалення стратегій і методів розбудови демократії за кордоном і п’ятимісячні стипендії для науковців для проведення оригінальних досліджень для публікації. 

Під час проживання у Вашингтоні стипендіат(к)и зможуть проаналізувати свій досвід, поділитися ним зі своїми колегами, провести дослідження та підготувати публікації, вивчити і перейняти найкраще з досвіду інших, а також встановити і розвинути професійні взаємини в мережі борців за демократію у всьому світі. 

Очікується, що стипендіат(ки)и завершать письмовий або аудіовізуальний продукт, пов’язаний із запропонованим дослідницьким проектом. Кульмінацією стипендії є офіційна презентація, у якій стипендіат(к)и зазвичай зосереджуються на своєму дослідницькому проекті чи іншій темі, що стосується стану демократії в їхній країні.

Кінцевий термін подання заявок — 8 листопада 2024 року.

Кінцевий термін подання рекомендаційних листів – 15 листопада 2024 року.

Деталі: www.ned.org


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю послуги перевезення паливних брикетів спецавтотранспортом для Харківської області /Малинівська ТГ

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі Спортивного обладнання та інвентаря

Тендер на закупівлю будівельних інструментів

Тендер на закупівлю фундаментних блоків

ГС "Українська мережа за права дитини" оголошує тендер на закупівлю послуг з пасажироперевезення дітей та їх сімей, які повертаються з депортації або ТОТ

Тендер на організацію забігу для населення у рамках заходу "16 днів проти насильства"