Тендер на надання PR та креативних комунікаційних послуг в Україні

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
UCBI

tender_ntylth8
Тендер на надання PR та креативних комунікаційних послуг в Україні

Проект «Зміцнення громадської довіри» (UCBI – 4) — проект Агентства США з міжнародного розвитку, що втілюється компанією Кімонікс Інтернешнл Інк., запрошує кваліфікованих місцевих постачальників подати свої пропозиції щодо надання PR та креативних комунікаційних послуг в Україні, як зазначено в Запиті про надання пропозицій щодо Субконтракту без визначеного обсягу послуг (IQS RFP) № UCBI4-IQS-03.

Для отримання повного пакету тендерної документації, просимо направити запит за адресою [email protected], зазначивши в темі листа IQS RFP № UCBI4-IQS-03.

Будь ласка, зверніть увагу на наступні важливі положення тендеру:

  • кінцевою датою подачі пропозицій є 18:00 за київським часом 14 листопада 2024 року;
  • всі запитання щодо умов тендеру мають бути надіслані не пізніше ніж 18:00 за київським часом 31 жовтня 2024 року. Якщо Ви не отримаєте відповідь на свій запит протягом 2 робочих днів, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою [email protected];
  • вся комунікація щодо тендеру відбувається виключно в письмовій формі за адресою [email protected];
  • проект UCBI – 4 звільняється від сплати податків, зборів та ПДВ країни-партнера. Відтак, UCBI – 4 буде оплачувати вартість послуг/товарів без ПДВ.
  • отримати IQS RFP за запитом можуть тільки ті компанії, які надали повну інформацію щодо їх юридичної особи (ідентифікували себе, зазначивши назву ФОП/компанії, від імені якої надіслано запит на отримання повного пакету тендерної документації, та контактну особу).

З повагою,
Проект «Зміцнення громадської довіри» (UCBI-4)


Останні публікації цього розділу:

Відкритий тендер - закупівля набори непродовольчих товарів

Відкритий тендер - закупівля дров'яної деревини

Оголошення на роботи/послуги з поточного ремонту/модернізації об'єктів водопостачання, санітарії та гігієни в гуртожитках навчальних закладів Харківської області та м. Запоріжжя (3 лота)

Послуги з організації зустрічей і конференцій у готелях (Послуги із організації та забезпечення проведення заходу «Зустріч Глобального фонду з основними реципієнтами гранту» в місті Кишинів (Республіка Молдова))

Конкурсні торги на закупівлю послуг Комплекс заходів з просування інтернет-сайту проекту "mentalk.com.ua"

Старт міського конкурсу «Партнерство для розвитку громади»