Безоплатна правова допомога – спільними зусиллями

10 серпня 2016 року між Чугуївським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Чугуївською правозахисною групою було підписано Меморандум про спільну діяльність щодо ...

Додано:
kobzar

Подписание меморандума
Безоплатна правова допомога – спільними зусиллями

10 серпня 2016 року між Чугуївським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Чугуївською правозахисною групою було підписано Меморандум про спільну діяльність щодо надання безоплатної правової допомоги.

Головною метою Меморандуму є надання інтегрованої безоплатної правової допомоги малозабезпеченим категоріям громадян.

В рамках Меморандуму сторони домовилися про співпрацю в організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу – шляхом проведення конференцій, семінарів, круглих столів, зустрічей та інших просвітницьких заходів.

Підписання Меморандуму між Чугуївським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Чугуївською правозахисною групою є важливим кроком на шляху створення умов для отримання громадянами кваліфікованої правової допомоги для захисту порушених прав і законних інтересів.

Зауважимо, що Чугуївська правозахисна група є неурядовою громадською організацією, що має значний досвід з надання безоплатної первинної правової допомоги, оскільки на базі ЧПГ ще з 2012 року працює Центр правової інформації та консультацій. А діяльність Чугуївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який утворений Координаційним центром з надання правової допомоги системи Міністерства юстиції України, розпочата з червня 2016 року та охоплює не тільки м. Чугуїв та Чугуївський район, але й низку інших територіальних одиниць Харківської області.


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Чи впливає на податки та дохід отримана гуманітарна допомога від Благодійного фонду «ССС»?

У Підволочиській громаді відкрили молодіжний простір «Знайди себе»

Програма USAID DOBRE закупила для П’ядицької громади агро обладнання вартістю понад 1,2 мільйон

Безкоштовні онлайн-консультації від психологів та психіатрів для мешканців України

Понад 80 громад та ОВА пройдуть навчання з комунікацій за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

На Рівненщині проводять дослідження щодо булінгу дітей ВПО у школах