Надання послуг з перевезення пасажирів у Луганській та Донецькій областях

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
mercycorps

тендер
Надання послуг з перевезення пасажирів у Луганській та Донецькій областях

Mercy Corps – неприбуткова неурядова міжнародна гуманітарна та розвиваюча організація, зареєстрована у США та Шотландії з офісами в більш ніж 40 країнах по всьому світу, включаючи Україну, в якій організація активно впроваджує програму з надзвичайної гуманітарної допомоги у Луганській та Донецькій областях.

Mercy Corps Україна запрошує потенційних постачальників послуг з перевезення пасажирів, які мають надаватися у Луганській та Донецькій областях, подати свої заявки.

Підрядник повинен надавати транспортні послуги Mercy Corps для підтримки здійснення програмних заходів в Луганській та Донецькій областях України. Транспортування буде забезпечуватися з повним обслуговуванням транспортних засобів і водіїв. Послуги повинні бути доступні для Mercy Corps в робочий час з 08:00 до 18:00 години з понеділка по п’ятницю. Будь-які додаткові робочі дні будуть оплачені відповідно до узгодженої добової норми.

Для того, щоб прийняти участь у тендері, треба звернутися по електронній пошті [email protected] або за телефонами 0933159106, 0508502629, або отримати необхідну тендерну документацію у нашому офісі за адресою вул. Федоренка, 18б, Сєвєродонецьк.

Дата завершення подачі заявок: 24 – серпня – 2016, 15:00.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на логістичні послуги

Конкурс на надання послуг з комплексного дослідження стану просторового планування в громадах України

Запит на отримання цінової пропозиції на броньовані щити

Тендер на виготовлення, доставку та встановлення тактильних засобів інформації та навігації для безпечного, безбар'єрного та незалежного пересування відвідувачів із порушеннями зору

Тендер на відбір постачальника з надання логістичних послуг із організації та супроводу щорічної Національної конференції ЛГБТІК руху України

Тендер на виготовлення, доставки та встановлення електромеханічної підйомної платформи