Систему е-декларування перезапустили

На засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції прийнято рішення про запуск в постійну експлуатацію системи е-декларування, повідомляється на сайті НАЗК. Відповідно до ...

НАЗК
Систему е-декларування перезапустили

На засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції прийнято рішення про запуск в постійну експлуатацію системи е-декларування, повідомляється на сайті НАЗК.

Відповідно до Рішення,  з 00 год. 00 хв.  1 вересня 2016 року НАЗК приймає в постійну (промислову) експлуатацію інформаційно -телекомунікаційну систему “Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування”.

“Це очікуваний документ. Сьогодні (31.08 – ред.) Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України провела державну експертизу та видала Атестат відповідності КСЗІ для забезпечення легітимного функціонування реєстру електронного декларування з 1 вересня 2016 року”, – заявила голова НАЗК Наталія Корчак.

Нагадуємо, що 23 серпня рішенням  Національного агентства з питань запобігання корупції призупинено доступ до системи е-декларування з метою доопрацювання.


Тематика публікації:          

Останні публікації цього розділу:

Чи впливає на податки та дохід отримана гуманітарна допомога від Благодійного фонду «ССС»?

У Підволочиській громаді відкрили молодіжний простір «Знайди себе»

Програма USAID DOBRE закупила для П’ядицької громади агро обладнання вартістю понад 1,2 мільйон

Безкоштовні онлайн-консультації від психологів та психіатрів для мешканців України

Понад 80 громад та ОВА пройдуть навчання з комунікацій за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

На Рівненщині проводять дослідження щодо булінгу дітей ВПО у школах