ПОДОЛАЄМО СТІНУ НЕДОВІРИ РАЗОМ

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Natalia_NGO

Більше 40 учасників – представників урядових, громадських організацій, ЗМІ, тренерів, спеціалістів по роботі з молоддю та соціальних працівників зберуться в м. Дніпро 11-13 жовтня 2016 р., щоб взяти участь в підсумковому заході проекту «Подолання стіни не довіри» – Конференції «Використання креативних методів роботи з молоддю для подолання стереотипів та інтеграції переселенців в місцеві громади».

Під час конференції, яка буде впроваджуватись у форматі Відкритого простору (Open Space), її учасники зможуть обмінятись досвідом та дізнатись про напрацювання проекту по інтеграції молоді ВПО в громади за допомогою креативних методів роботи, створити партнерську мережу для реалізації ідей майбутніх проектів.

До участі запрошуються молодіжні лідери та спеціалісти по роботі з молоддю, що мешкають в Дніпропетровській, Харківській та Запорізькій областях, та молодь, яка переїхала з зони АТО – ті, що мать активну життєву позицію та бажання розвиватись і вчитись.

Участь у заходу безкоштовна. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням, компенсація квитків буде проходити тільки за наявністю оригіналів в обидві боки.

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/CPOqgZTpGAcVUVBp1 до 05 жовтня 2016 року. Про результати відбору буде повідомлено 06 жовтня 2016 року на електронну адресу кандидата.

З додатковими питаннями та коментарями звертатися до виконавчого директора організації Наталі Семиволос за електронною адресою – [email protected].

Проект «Подолання стіни недовіри» реалізується ГО «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій» за підтримки проекту “Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами”, що є одною з Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду та виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів

Тендер на проведення семінарів із працевлаштування та кар’єрних консультацій

Конкурс бізнес-проєктів від програми CLEAR, Global Communities

Тендер на закупівлю обладнання для просторів / Invitation to participate in the Tender for the purchase of equipment for spaces

Закупівля матеріалів (двері, вікна) для проведення ремонтних робіт Народного дому с-ще Славське, Стрийського р- ну Львівської області