Премія Index on Censorship Freedom of Expression Awards 2017

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


14
Премія Index on Censorship Freedom of Expression Awards 2017

Міжнародна організація Index on Censorship («Індекс цензури»), метою якої є захист свободи слова і протидія цензурі, відкриває прийом заявок на премію Свобода вираження поглядів 2017 року (Freedom of Expression Awards 2017)

Журналісти, громадські активісти, митці, інтернет-активісти та інші захисники свободи слова можуть бути номіновані на цю премію.

Номінувати на премію можна на сторінці indexoncensorship.org/nominations

Прийом заявок відкритий  до 2 жовтня 2016 року

Index on Censorship запрошує широку громадськість, організації громадянського суспільства, некомерційні організації, а також організації засобів масової інформації номінувати особи (як окремих людей, так і організації – prostir.ua), які, на їхню думку, слід відзначити і підтримати в їхній діяльності по боротьбі з цензурою та за право на свободу вираження.

Премія видається в чотирьох категоріях:

Мистецтво – для митців і продюсерів/організацій, чиї роботи кидають виклик репресіям, несправедливості і вшановують свободу вираження.

Активізм – для громадських активістів та учасників кампаній, чия діяльність мала помітний вплив на боротьбу з цензурою та заохочення свободи вираження думок.

Інтернет-активізм – за новаторське використання інтернет-технологій для обходу цензури і підтримки вільного і незалежного обміну інформацією.

Журналістика – за сміливу і рішучу журналістику, яка має високий рівень впливу і вказує на загрозу цензури для вільного і незалежного вираження думок.

Переможці приїдуть до Лондона в квітні 2017 роки для участі в церемонії нагородження. Всі переможці  протягом одного тижня в Лондоні встановлюватимуть зв’язки і контакти, візьмуть участь в тренінгу та консультаціях  та протягом 12 місяців отримуватимуть підтримку своєї діяльності.

Список кандидатів на премії 2017 року оголошено буде в кінці січня.

17 разів уже вручалася ця премія найбільш видатним у світі борцям за право на свободу слова і вільне вираження. Переможцями попередніх років були, наприклад, китайські активісти GreatFire, сирійський карикатурист Алі Ферзат (Алі Ферзат) та ін.

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів для виконання технічного завдання

Тендер на проведення семінарів із працевлаштування та кар’єрних консультацій

Конкурс бізнес-проєктів від програми CLEAR, Global Communities

Тендер на закупівлю обладнання для просторів / Invitation to participate in the Tender for the purchase of equipment for spaces

Закупівля матеріалів (двері, вікна) для проведення ремонтних робіт Народного дому с-ще Славське, Стрийського р- ну Львівської області