БО “Мережа” оголосила про початок виборчої кампанії щодо обрання членів Координаційної Ради

На виконання рішення, ухваленого Загальними зборами членів ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» від 19-21 жовтня 2015 року, згідно з Протоколом засідання Координаційної Ради № ...

Додано:
Network_Ukr

Logo_Bcard_01
БО “Мережа” оголосила про початок виборчої кампанії щодо обрання членів Координаційної Ради

На виконання рішення, ухваленого Загальними зборами членів ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» від 19-21 жовтня 2015 року, згідно з Протоколом засідання Координаційної Ради № 07/2016 від 01 серпня 2016 року, відповідно до Статуту Благодійної організації «Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ\СНІД» (далі – БО «Мережа»), та рішенням про призначення Загальних зборів учасників Мережі щодо обрання членів Координаційної Ради Мережі.

БО «Мережа» оголошує про початок виборчої кампанії щодо обрання членів Координаційної Ради.

Повноваження Координаційної Ради БО «Мережа» та процедура обрання членів Координаційної Ради зазначені в Статуті БО «Мережа», який розміщено на сайті Мережі.

Виборча кампанія офіційно розпочинається з оприлюднення оголошення «Про призначення Загальних зборів учасників Мережі щодо обрання членів Координаційної Ради Мережі». Відповідно, з цього моменту, розпочинається подання документів та реєстрація кандидатів у члени Координаційної Ради БО «Мережа».

Термін подання документів кандидатами до членів Координаційної Ради (в електронному вигляді та оригіналів): до 29 вересня 2016 року. Реєстрація документів в електронному вигляді завершується о 18:00. Датою подання оригіналів документів вважається дата, зазначена на штемпелі поштового відділення отримувача (в разі відправлення документів поштою) або дата реєстрації секретарем Мережі (в разі подання документів особисто).

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.
Вимоги до кандидатів у члени Координаційної Ради БО «Мережа»:
1. ВІЛ-позитивна людина.
2. Активне членство в Мережі не менше 2-х років.
3. Відкритість для ЗМІ, досвід публічної діяльності.
4. Досвід роботи на керівній посаді не менше 2-х років.

Перелік документів, які необхідно подати кандидатам у члени Координаційної Ради:
1. Заява на ім’я Голови Координаційної Ради БО «Мережа».
2. Резюме кандидата.
3. Фото кандидата для розміщення на сайті Мережі.
4. Згода на обробку персональних даних.

Зразки можна завантажити 

Документи подаються в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected] з поміткою в темі листа «Вибори членів КР». Оригінали документів надсилаються поштою на адресу: м. Київ, вул. Межигірська 87-Б, БО «Мережа» (з поміткою: «Вибори членів КР») або подаються особисто секретарю Мережі.

Термін діяльності Координаційної Ради: Два роки з моменту обрання.

Умови оплати на посаді: Діяльність члена Координаційної Ради здійснюється на громадських засадах та не передбачає оплати чи іншої винагороди.

За додатковою інформацією звертатися у відділ по роботі з регіонами БО «Мережа» за електронною адресою:[email protected] або за тел. +380 67 449 3896

Звертаємо Вашу увагу: по завершенні терміну подання документів кандидатами у члени Координаційної Ради документи кандидатів, які відповідають всім вимогам до кандидата у члени Координаційної Ради, буде розміщено на сайті БО «Мережа». Після цього, у день призначений для проведення Загальних зборів, а саме 12 жовтня 2016 року з 11:00 до 18:00, відбудеться голосування стосовно обрання членів Координаційної Ради згідно Оголошення (http://network.org.ua/election-2016/documents-.php) «Про призначення Загальних зборів учасників Мережі щодо обрання членів Координаційної Ради Мережі».


   

Останні публікації цього розділу:

Чи впливає на податки та дохід отримана гуманітарна допомога від Благодійного фонду «ССС»?

У Підволочиській громаді відкрили молодіжний простір «Знайди себе»

Програма USAID DOBRE закупила для П’ядицької громади агро обладнання вартістю понад 1,2 мільйон

Безкоштовні онлайн-консультації від психологів та психіатрів для мешканців України

Понад 80 громад та ОВА пройдуть навчання з комунікацій за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

На Рівненщині проводять дослідження щодо булінгу дітей ВПО у школах