Акція “Геть кривавого міністра!” біля МВС

Сьогодні до будівлі Міністерства внутрішніх справ України в Києві прийшли журналісти, активісти та небайдужі громадяни з вимогою незалежного розслідування нападу на журналістку Тетяну Чорновол і ...

Захарченко

Громадський Простір

Сьогодні до будівлі Міністерства внутрішніх справ України в Києві прийшли журналісти, активісти та небайдужі громадяни з вимогою незалежного розслідування нападу на журналістку Тетяну Чорновол і відставки міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.

Учасники акції встановили плакат із зображенням обличчя міністра і підписом: “Кривавого міністра – геть!”. Портрет розфарбовано червоною фарбою, що символізує його участь в кривавих злочинах проти громадян України.

Активісти принесли фото постраждалих за останній місяць від нападів міліції та бандитів, за які досі ніхто не покараний.

О 14-й годині активісти вирушили до бізнес-центру “Парус”, щоби автомобілями поїхати “в гості” до маєтку Віталія Захарченка під Києвом.

Як повідомлялося раніше, невідомі побили Т.Чорновол у ніч на середу 25 грудня. За останні дні це вже 4 випадок насилля над активістами Євромайдану. У соціальних мережах, де інформація поширилась досить швидко, користувачі обурені і висловлюють готовність до посилення спротиву.


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Як «Молода Просвіта» підтримує громади та переселенців на Івано-Франківщині

Діалог та підтримка: як ГЦ "Нова генерація" зміцнює громади Херсонщини

Євген Глібовицький: ми з вами не в кінці великих потрясінь, а на початку великих відкриттів

Юрій Антощук: працюємо над створенням рекомендацій херсонським громадам та відновленням соціальних зв'язків

Простір, де вас вислухають, творить умови для зцілення: Франческо Ардженіо Бенаройо про досвід допомоги українцям

Репортажно з Алеї ГО «Згуртованість»: у Києві відбувся #РазомДіємо Фест