Надання послуг з ІТ-підтримки офісу UCBI

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
[email protected]

«Українська ініціатива зміцнення громадської довіри» (UCBI) – це проект Агентства США з міжнародного розвитку, що реалізується компанією Кімонікс Інтернешнл Інк. У рамках проектної діяльності, UCBI потрібно отримати послуги з ІТ-підтримки та технічного обслуговування. Такі послуги, як правило, охоплюють регулярні перевірки, технічне обслуговування і ремонт, пошук несправностей та усунення неполадок несправного технічного обладнання, програмного забезпечення та обладнання пов’язаного з мережею у Київському офісі UCBI і інших офісах UCBI у східній Україні.

Метою цього оголошення є отримання заявок від потенційних прийнятних постачальників, які зможуть надавати описані вище послуги у разі необхідності та на вимогу.

Кінцевий термін подачі та протокол: Пропозиції мають бути надіслані не пізніше 18:00 за київським часом, 04 листопада 2016 року на електронну адресу tender@ukrainecbi.com.

Будь ласка, зазначайте номер Оголошення про тендер в усіх поданих документах. Пропозиції, отримані після зазначеного кінцевого терміну, можуть вважатися як такі, що були подані запізно та будуть розглянуті Кімонікс на власний розсуд.

Завантажити Оголошення про тендер: RFQ_IT support 2016-10 (002).


Останні публікації цього розділу:

Переоголошення конкурсу на розробку експертних доробків

Набір на онлайн курс "Ctrl C Ctrl V і ти дизайнер"

Запит цінової пропозиції на постачання зарядних станцій та портативних сонячних панелей до них.

Тендер по закупівлі побутової техніки

Тендер на логістичні послуги

Конкурс на надання послуг з комплексного дослідження стану просторового планування в громадах України