Он-лайн платформа для подачі документів на програми в галузях мистецтва та архітектури 

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


88
Он-лайн платформа для подачі документів на програми в галузях мистецтва та архітектури 

CampusArt це мережа французьких закладів освіти в галузі мистецтв та архітектури, яку координує Агентство Campus France за підтримки французьких міністерств національної освіти, вищої освіти та досліджень, закордонних справ та міжнародного розвитку і культури, а також національної асоціації вищих шкіл мистецтва.

Сайт www.campusart.org надає доступ (за певних умов) до освітніх програм з образотворчого мистецтва, архітектури, кіно, охорони спадщини, дизайну, візуальних комунікацій, моди, музики,… на рівнях підготовчих класів (1-2 курс), бакалаврату, магістратури, пост-магістерських програм та аспірантури, які надають заклади-члени мережі.

Вибір освітньої програми супроводжується поданням свого досьє через он-лайн платформу, яка дає можливість заповнювати єдине досьє для різних закладів.

Подання документів триває до 15 лютого 2017 року.
Детальніше : http://www.campusart.org/


Останні публікації цього розділу:

Подовження тендеру на закупівлю транспортно-логістичних послуг

Тендер із закупівлі послуги по організації п’ятиденного тематичного тренінгу для співробітників органів освіти Одеської області (дводенний тренінг) та співробітників органів освіти Миколаївської області (триденний тренінг)

Тендер на закупівлю інструментів та матеріалів для проведення відновлювальних робіт

Запрошення до участі у тендері на закупівлю товарів для дитячої творчості

Тендер на закупівлю інтерактивної панелі Promethean ActivPanel 9, 75” 4K

Конкурс «Нові горизонти глобальної України: розвиток співпраці з країнами Азії, Близького Сходу, Африки і Латинської Америки»