Національна конференція з питань сталого сільського розвитку

Початок: 15.11.2016 о 09:30
Закінчення: 15.11.2016 о 17:00
Адреса: вул. Інститутська, 4, Київ, Київська, 02000, Україна
Місце: готель "Україна"
НЕЦУ
Телефон: 067 375 74 73
E-mail: [email protected]

Завершено

конференція
Національна конференція з питань сталого сільського розвитку

Національний екологічний центр України у партнерстві з Зеленим рухом Латвії організовують конференцію “Перспективи сталого сільського розвитку в Україні”», що відбудеться 15 листопада 2016 року у м. Київ, вул. Інститутська 4, Київ, готель Україна.

Цей захід присвячений тенденціям сільського розвитку в Україні та Європі, впливу реформ та процесу євроінтеграції, існуючим викликам та їх подоланню.

Протягом конференції обговорюватимуться різні підходи до питання сталого розвитку сільських територій, що дозволить сформувати спільне бачення того, які є можливі шляхи його досягнення в Україні, зокрема базуючись на досвіді країн Європейського Союзу. Також ми розглянемо існуючі сталі практики та ініціативи у сільських місцевостях України, Латвії та Польщі із фокусом на диверсифікацію економічної та соціальної активності у селі.

Експертами заходу виступатимуть представники профільних міністерств України та структур і організацій ЄС, підприємці, представники громадськості та ініціативних груп. Кожна із тематичних сесій буде завершена дискусією із подальшим неформальним обговоренням найуспішніших пілотних проектів у сфері сталого сільського розвитку та можливостей для фінансової підтримки подібних практик.

Завантажити програму заходу

Ми плануємо для секції щодо самоорганізації, мобілізації громад, можливостей неаграрного розвитку, фінансових ресурсів зробити демонстративні матеріали (банери) щодо організацій, які працюють над питанням сільського розвитку, пілотні проекти та донори. Якщо Вам цікаве представлення Вашої організації, проекту, успішної практики – запрошуємо.

Запрошуємо представників усіх зацікавлених взяти участь у заході, зареєструвавшись за посиланням до 8 листопада 2016 року.

Захід є безкоштовним та потребує попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.

За додатковою інформацією звертайтеся: Анна Даниляк, 067 375-74-73, danyliak AT necu.org.ua

 

*Конференцію організовано за сприяння Міністерства закордонних справ Латвії та Фонду імені Чарльза Стюарта Мотта.