Акцизи на алкоголь в Україні: чого бояться алкогольні лобісти?

Початок: 30.11.2016 о 11:00
Закінчення: 30.11.2016 о 12:00
Адреса: вул. Мала Житомирська, 18б, Київ,
Місце: прес-центр Інституту Горшеніна

Завершено

прес-конференція
Акцизи на алкоголь в Україні: чого бояться алкогольні лобісти?

У середу 30 листопада об 11:00 в рамках партнерства Інституту Горшеніна та Реанімаційного Пакету Реформ,  у співпраці з коаліцією громадських організацій «За тверезу Україну» та за підтримки сайту LB.ua відбудеться прес-конференція за участі експертів та громадських активістів на тему: «Акцизи на алкоголь в Україні: чого бояться алкогольні лобісти?»

Останнім часом в медіа жваво обговорюються питання підвищення акцизів на алкоголь в Україні, а представники алкогольного бізнесу або ж їх лобісти активно розповсюджують міфи, аби не допустити підвищення податків та цін на алкогольні вироби більше, ніж на рівень інфляції.

Учасники прес-конференції запропонують ставки акцизів на алкоголь, розкажуть про те, чому важливо підвищити акцизи не лише на рівень інфляції, спростують міфи алколобістів та розкажуть про міжнародну практику в підвищенні акцизів.

Прес-конференція відбудеться за адресою:  вул. Мала Житомирська, 18б, прес-центр Інституту Горшеніна (вхід в арку з боку Михайлівського провулку).

Учасники заходу:

  • Костянтин Красовський, завідувач відділу сектору контролю над тютюном та алкоголем Інституту стратегічних досліджень МОЗ України;
  • Ілля Несходовський, експерт групи «Податкова реформа» РПР;
  • Юлія Солоха, координатор коаліції громадських організацій “За тверезу Україну”.

Контакти для акредитації ЗМІ: (044) 230 49 62; 0674738664, [email protected] – Юлія Солоха.

Джерело: коаліція громадських організацій “За тверезу Україну”