На Дніпропетровщині організовано консультаційні центри для учасників та постраждалих в АТО

Центр розташований в облдержадміністрації (м. Дніпропетровськ, пр. Кірова 1, перший поверх «надання безоплатної правової допомоги). Працює він з понеділка по п’ятницю з 10-00 до 12-00, з 14-00 до ...

АТО
На Дніпропетровщині організовано консультаційні центри для учасників та постраждалих в АТО

Центр розташований в облдержадміністрації (м. Дніпропетровськ, пр. Кірова 1, перший поверх «надання безоплатної правової допомоги). Працює він з понеділка по п’ятницю з 10-00 до 12-00, з 14-00 до 16-00.

Усі, хто пов’язаний з проведенням АТО, тут можуть отримати безкоштовну консультацію з питань соціального захисту (пільг та виплат), освіти дітей (влаштування у дитячий садок чи школу), медичного обслуговування, питань зібрання необхідного пакету документів для набуття статусу учасника АТО тощо.
Консультації проводять досвідчені юристи, які за необхідності зв’язуються з профільними департаментами облдержадміністрації та відповідними установами.

До фахівців Центру можна звернутися за телефонами (телефонний довідник додається) або безпосередньо, звернувшись з понеділка по п’ятницю з 10-00 до 12-00, з 14-00 до 16-00 до облдержадміністрації за адресою: м. Дніпропетровськ, пр. Кірова, 1, І поверх (надання безоплатної правової допомоги).

Довідково

23 лютого голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський підписав доручення № 07-13/0/35-15 «Про організацію роботи інформаційних центрів для інформування осіб, які постраждали під час виконання обов’язків військової служби (службових обов’язків), та членів їх сімей, а також членів сімей загиблих військовослужбовців і працівників правоохоронних органів». Цим документом передбачена організація роботи інформаційних центрів з надання консультацій особам, які постраждали під час виконання обов’язків військової служби (службових обов’язків), та членів їх сімей, а також членів сімей загиблих військовослужбовців і працівників правоохоронних органів про їх права та гарантії реалізації таких прав в Україні

Гарячі лінії для надання консультативної допомоги особам, які постраждали під час виконання обов’язків військової служби (службових обов’язків), та членам їх сімей, а також членам сімей загиблих військовослужбовців і працівників правоохоронних органів.

Джерело : Урядовий портал


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Вийшов другий сезон Rights Now! Podcast

На Тернопільщині ділилися кращими практиками розвитку гуманітарно-соціальної сфери

Громади Донеччини обговорили діяльність центрів підтримки громадян

ZDOROVI представляє результати шостої хвилі опитування «БАРОМЕТР»: стан системи охорони здоров'я України

«Як підготуватися до сексу»: новий випуск просвітницького подкасту від «Феміністичної майстерні»

Відсутність документів на нерухомість — одна із критичних перепон отримання компенсації через єВідновлення