Прийом заявок на участь в Академії юридичної підготовки щодо захисту прав жінок 2017-2018

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


16106068_1876544582564519_1345257638255534436_n
Прийом заявок на участь в Академії юридичної підготовки щодо захисту прав жінок 2017-2018

Організація “Адвокати за права людини” (The Advocates for Human Rights) оголошує про початок прийому заявок на участь у Академії юридичної підготовки із захисту прав жінок 2017-2018.

Метою Академії є формування і розвиток можливостей молодих адвокатів з Центральної та Східної Європи, а також країн колишнього СРСР у судовому представництві щодо питань прав жінок.

Для участі в Академії будуть відібрані 16-18 учасників з адвокатів та юрисконсультів, які мають практику, працюють у сфері захисту прав людини, або ж у неурядових організаціях з питань захисту прав жінок.

Кінцевий термін подання заявки 6 лютого 2017 року

КРИТЕРІЇ УЧАСТІ:

Для участі будуть обрані від 16 до 18 учасників з практикуючих адвокатів та юрисконсультів, які працюють в галузі захисту прав людини або НУО із захисту прав жінок. Успішні кандидати повинні:
• Мати відповідний інтерес до захисту прав жінок та / або судового представництва та творчого використання законів для забезпечення відшкодувань у випадках порушення прав жінок;
• Протягом року до подачі заявки мати професійні відносини з організацією, яка має можливість представляти в суді справи щодо захисту прав жінок або входити до складу такої організації АБО мати досвід в судовому представництві і, бажано, спеціалізуватися на роботі з питань захисту прав жінок;
• Мати продемонстрований інтерес до міжнародних та регіональних законів про захист прав людини, стандартів і інструментів, базові знання в цих сферах.
• Мати твердий намір і можливість брати активну участь у всіх трьох сесіях Академії Юридичної Підготовки (приблизно один тиждень кожні шість місяців) і брати участь в інтерсекційній роботі.

Деталі у файлах:

Заявка

Детальний опис 

 

Джерело: УЖФ


Останні публікації цього розділу:

Тендерна закупівля на обрання постачальника по здійсненню поточного ремонту санвузлів

Тендер на укладання разового договору на ремонт чотирьох санвузлів та чотирьох душових кімнат

Тендер на укладання разового договору на ремонт трьох кухонь та трьох санвузлів, м. Запоріжжя

Надання послуг перевезень в межах реалізації проєкту УВКБ ООН

Запит цінових пропозицій на послуги з бронювання протиударною плівкою вікон офісного приміщення (Харків)

Тендер на проведення організації заходу