Конкурс на отримання субконтракту з розробки економічних стратегій та проектів місцевого розвитку

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Chemonics logo
Конкурс на отримання субконтракту з розробки економічних стратегій та проектів місцевого розвитку

Кімонікс Інтернешнл Інк. у рамках реалізації проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), шукає надавача послуг з розробки стратегій та проектів місцевого розвитку.

Компанія-виконавець, зокрема, повинна:

  1. За участі представників влади, громадськості та бізнесу розробити життєздатні стратегії місцевого економічного розвитку, тематика яких відповідає цілям проекту, для 12 відібраних проектом USAID «Агросільрозвиток» об’єднаних територіальних громад в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях;
  2. Розробити 12 проектів місцевого розвитку, спрямованих на поліпшення ринкової інфраструктури, з метою реалізації завдань у межах підготовлених економічних стратегій.

Загальною метою такої діяльності має стати підвищення доходів сільського населення та покращення якості життя в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) шляхом створення підґрунтя для покращення інфраструктури, нарощування доданої вартості сільськогосподарської продукції та створення робочих місць.

Конкретними цілями роботи є:

  • сприяння у підготовці економічних стратегій та місцевих інфраструктурних проектів об’єднаних територіальних громад;
  • посилення державно-приватного партнерства в плануванні та розвитку сільських громад.

Очікується, що субпідрядник виконуватиме завдання протягом 7 календарних місяців.

Компанії чи організації, які зацікавлені взяти участь у конкурсі, повинні повідомити про свій інтерес, надіславши електронного листа із зазначенням свого наміру та всіма запитаннями щодо цього конкурсу Ігорю Лазаренку, менеджеру з питань закупівель та грантів проекту USAID «Агросільрозвиток», на адресу: [email protected] до 18:00, 3 лютого, 2017р.

6 лютого 2017 року Кімонікс проведе конференцію для зацікавлених учасниікв конкурсу, де надасть їм можливість дізнатися більше про проект «Агросільрозвиток», одержати відповіді на питання з приводу цього конкурсу та дізнатися більше про процес подання заявки і укладання субконтракту. Конференція відбудеться в офісі проекту «Агросільрозвиток» за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, буд. 35, Бізнес-центр “Європа Плаза”, корпус 2, 6-й поверх. Початок конференції об 11.00.

Щоб взяти участь у конференції, учасникам конкурсу необхідно заздалегідь зареєструватися, надіславши вашу заявку на реєстрацію і будь-які попередні питання Ігорю Лазаренку на адресу електронної пошти [email protected] до 18:00 3 лютого 2017 року.

Пропозиції на участь у конкурсі повинні надійти у проект USAID «Агросільрозвиток» до 18:00 15 лютого 2017 р.

Докладніша інформація про умови конкурсу:

Інші новини проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») – на нашій cторінці у Facebook: https://www.facebook.com/usaid.ards/


Останні публікації цього розділу:

Тендер на логістичні послуги

Конкурс на надання послуг з комплексного дослідження стану просторового планування в громадах України

Запит на отримання цінової пропозиції на броньовані щити

Тендер на виготовлення, доставку та встановлення тактильних засобів інформації та навігації для безпечного, безбар'єрного та незалежного пересування відвідувачів із порушеннями зору

Тендер на відбір постачальника з надання логістичних послуг із організації та супроводу щорічної Національної конференції ЛГБТІК руху України

Тендер на виготовлення, доставки та встановлення електромеханічної підйомної платформи