Фотофакти про роботу вінницьких депутатів – у вікнах

Кращі практики співпраці депутатів місцевих рад із територіальними громадами Вінниччини представлятимуть у Вінниці у вікнах офісу громадської організації. Активісти громадської організації «Фундація ...

Додано:
nata.zhurbenko

офіс ГО "СПІНОЗА у м. Вінниці
Фотофакти про роботу вінницьких депутатів – у вікнах

Кращі практики співпраці депутатів місцевих рад із територіальними громадами Вінниччини представлятимуть у Вінниці у вікнах офісу громадської організації. Активісти громадської організації «Фундація журналістів із інвалідністю та порушеннями функцій опорно-рухового апарату «СПІНОЗА» започаткували фотовиставки «Депутат – для громади», що наочно розповідає вінничанам про результати успішної взаємодії мешканців територіальної громади та їх обранців до місцевих рад. Героєм зимової фотоекспозиції, що розгорнулась на 1-му поверсі офісу по вул. Соборній, 72/117,  став Геннадій Вацак.  Одинадцять знімків – лише невелика частка фотосвідчень про роботу представника громади міста Могилів-Подільський, де він народився і виріс, і жителі якого обрали його до Вінницької обласної Ради. У форматі «фотовиставки за склом» розповідається про зміни у місті у співпраці “громада-депутат”.

- Статус депутата облРади зобов’язує бути публічною особою. Тому вирішив світлинами «розказати» про свою роботу. Впродовж року втілено чимало у благоустрої міста, соціальній сфері, розвитку спорту. Це наш спільний здобуток – результат ефективної співпраці із громадою, – стверджує Геннадій Вацак.

Зокрема, реалізовані масштабні проекти: такі як реконструкція  площі по вул. Київській, перед місцевим Будинком культури, спорудження 40-метрового фонтану на Майдані Шани на знак подяки героям-землякам та солідарний внесок родини Вацак у справу вшанування українських воїнів, прокладене дорожнє покриття  на вулиці  Полковій,  збудовано двоярусну рятувальну станцію на Дністрі за сучасними стандартами. Вагомі проекти реалізовано й задля підтримки місцевого спорту, розвитку культури та освіти. Торік відкрито дитячу шахову школу, проведено низку яскравих спортивних заходів, підтримано кікбоксерів місцевого спортивного клубу – переможців та призерів престижних, в тому числі, і міжнародних, змагань. Міська школа мистецтв нарешті «збагатіла» на інструменти, Будинок народної творчості та освітні заклади – на обладнання. З метою попередження захворювання на рак молочної залози проведено акцію «За здоров’я жінки»: профогляди коштом родини Вацак пройшли 300 жінок-освітянок. Експонуватиметься ця фотовиставка з 16 січня до 16 лютого 2017 року. Проект триватиме, у разі зацікавленості депутатського корпусу Вінниччини, до кінця року.

офіс ГО "СПІНОЗА у м. Вінниці

офіс ГО “СПІНОЗА у м. Вінниці

Заняття у дитячій шаховій школі у м. Могилів-Подільський

Заняття у дитячій шаховій школі у м. Могилів-Подільський

Рятувальна станція на річці Дністер у м. Могилів-Подільський

Рятувальна станція на річці Дністер у м. Могилів-Подільський

Акція "За здоров'я жінки" - профілактика онкозахворюваності

Акція “За здоров’я жінки” – профілактика онкозахворюваності


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

До своєї природи: у Києві відкрилась виставка з любов’ю до української спадщини

10 років БФ «Твоя опора»: зібрано й надано допомогу на 710 млн грн

Ресурсні центри неурядового сектору Півдня України обмінялись досвідом та обговорили нові ініціативи

Власники пошкодженого чи зруйнованого житла можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків

Після великої води: як відновлюється життя у Корабельному районі Херсона

USAID спорудив навчальний простір у Богданівці на Київщині, де російські війська зруйнували школу