У ЛОДА стартував ще один конкурс для громадських організацій

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


ЛОДА
У ЛОДА стартував ще один конкурс для громадських організацій

Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації оголошує конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями та творчими спілками. Проекти мають бути спрямовані на реалізацію соціально-економічної, культурно-просвітницької, аналітичної діяльності, проведення соціологічних досліджень і протидію корупції. Обсяг фінансової підтримки одного проекту може становити від 25 до 50 тис грн.

Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Для участі у конкурсі громадські організації подають у друкованій та електронній формі конкурсну пропозицію українською мовою. Із необхідними документами можна ознайомитись у вкладеннях: заява на конкурс, опис-кошторис та оголошення.

За рахунок бюджетних коштів може бути профінансовано не більше, ніж 75% вартості програми (проекту, заходу). Решта 25% необхідного обсягу фінансування мають бути забезпечені інститутом громадянського суспільства у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі оплата вартості приміщення, техніки, обладнання.

Конкурсні пропозиції приймають до 15 березня 2017 року щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 10:00 до 17:00 год за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, к. 403.

Контактна особа – Станіслав Безушко – начальник відділу комунікацій з громадськістю департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА, тел.: (032) 299-106, 0672612058, e-mail: [email protected].


Останні публікації цього розділу:

Запит на отримання цінової пропозиції на кунги для Toyota Hilux

Запит на отримання цінової пропозиції на сумки для демінерів

Відкритий тендер із закупівлі меблів

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Прибузьке Галицинівської громади Миколаївської області

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Шевченкове Шевченківської громади Миколаївської області

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Зелений Гай Шевченківської громади Миколаївської області