Відбір представників громадських організацій у нові конкурсні комісії щодо вибору керівників комунального господарства Києва

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Alexandr Korenkov

Як стати членом конкурсної комісії
Відбір представників громадських організацій у нові конкурсні комісії щодо вибору керівників комунального господарства Києва

Оголошено початок прийому документів від представників громадських організацій у нові конкурсні комісії, які обиратимуть керівництво столичних КП.

Документи від громадських організацій, що здійснюють свою діяльність у сфері протидії корупції приймаються відразу до чотирьох конкурсних комісій:

- Постійно діюча конкурсна комісія для обрання кандидатів на посади директорів комунальних підприємств, підпорядкованих Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА;

- Конкурсна комісія для обрання кандидатів на посаду директора КП «Київське міське бюро технічної інвентаризації» (БТІ);

– Постійно діюча конкурсна комісія для обрання кандидатів на посади директорів комунальних підприємств, підпорядкованих Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА;

- Конкурсна комісія для обрання кандидатів на посаду директора КП «Київський центр нових технологій в стоматології».

Зверніть увагу, що документи приймаються до 18:00 27 лютого 2017 року.

 

До складу кожної конкурсної комісії увійдуть по два погоджених Антикорупційною радою представники від громадськості.

Вимоги до кандидата від громадської організації:

  • бездоганна ділова репутація, високі професійні та моральні якості;
  • суспільний авторитет;
  • досвід в антикорупційній діяльності чи робота в організації, яка займається антикорупційною діяльністю.

Для участі у комісії представники громадських організацій мають надати наступні документи:

1. Лист від організації, яка делегує представника/представників до конкурсної комісії. Лист має бути оформлений на офіційному бланку організації, за підписом керівника та проставленням печатки.

2. Коротке резюме від громадської організації про її діяльність у сфері протидії корупції, або про досвід представника/представників в сфері протидії корупції. Обсягом до 1 сторінки формату А4.

3. Заява від делегованого організацією представника/представників із зазначенням своєї згоди на участь у роботі конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

4. Резюме або біографія делегованого організацією представника/представників до конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

 

Документи (скановані з оригіналів) прохання надсилати на розгляд Антикорупційної ради при Київському міському голові на електрону пошту: [email protected].

Прохання до представників громадських організацій перед співбесідою ознайомитись із текстом Положення про конкурсний відбір.


Останні публікації цього розділу:

Конкурсні торги на закупівлю ліків

Тендер: послуги з розробки веб-порталу для БО ММСП

Відбір на тренінгову програму для фасилітаторів/ок груп психологічного ресурсування

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів

Тендер на проведення семінарів із працевлаштування та кар’єрних консультацій