Конкурс на проведення інформаційно-просвітніх кампаній з залученням друкованих засобів масової інформації

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


USAID
Конкурс на проведення інформаційно-просвітніх кампаній з залученням друкованих засобів масової інформації

Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») оголошує конкурс на надання послуг з проведення інформаційно-просвітніх кампаній з залученням друкованих засобів масової інформації.

Проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» – це проект USAID, що реалізується компанією Кімонікс. Метою проекту «Агросільрозвиток» є сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку сільського господарства і створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України. Проект реалізує  низку інформаційних і просвітницьких кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з різноманітних питань, які стосуються підвищення ефективності сільського господарства, розвитку фермерства, земельних питань та сільського розвитку.

Докладна інформація про технічне завдання і інші умови конкурсу, а також зразок договору субпідряду – у доданих файлах:

Компанії чи організації мають виявити свою зацікавленість у поданні пропозиції щодо очікуваного субконтракту, надіславши електронного листа із зазначенням свого наміру Ігорю Лазаренку, менеджеру з питань контрактів та грантів, на адресу:  [email protected] до 18:00 17  березня 2017 р.

Докладніша інформація про проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») – на нашій сторінці у Facebook

 


Останні публікації цього розділу:

Обрання постачальника послуг оренди складського приміщення в місті Миколаїв

Відкритий тендер на закупівлю товарів (50 наборів гідності для жінок)

Центр АХАЛАР відкриває реєстрацію на курс "Навігатор майбутнього" для працівників НУО та волонтерів

Надання послуг перевезень в межах проєкту Гуманітарного фонду для України «Транспортування людей до послуг, послуг дo людей та евакуація»

Тендер на проведення тренінгу та консультацій на тему “Управління ризиками своєї справи”

Тендер на пошук виконавця для проведення тренінгу та консультацій по темі "Бухгалтерські аспекти роботи підприємців"