Громадяни майже не відчувають впливу реформ

Оцінка громадянами ситуації в Україні та стану проведення реформ від соціологічної служби Центру Разумкова свідчить: лише 14,3% опитаних вважають, що ситуація в країні розвивається в правильному ...

Україна
Громадяни майже не відчувають впливу реформ

Оцінка громадянами ситуації в Україні та стану проведення реформ від соціологічної служби Центру Разумкова свідчить: лише 14,3% опитаних вважають, що ситуація в країні розвивається в правильному напрямі, 67,6% – що в неправильному.

Це приблизно стільки ж, скільки було у 2013 р., але частка тих, хто вважає, що ситуація в країні розвивається в правильному напрямі, зараз істотно менша, ніж було відразу після зміни влади в Україні (у березні 2014р.) – тоді вона становила 32,3%.

26,9% респондентів дотримуються думки, що Україна здатна подолати існуючі проблеми та труднощі протягом найближчих кількох років, 41,3% – у більш віддаленій перспективі, 20,2% – що взагалі не здатна їх подолати.

10,4% опитаних вважають, що у 2015 р. економічна криза закінчиться і почнеться економічне зростання, 21,5% – що криза перестане поглиблюватися, але економіка до кінця року буде у стані застою, 27,1% – що економічна криза поглиблюватиметься, але катастрофічних наслідків не буде, 26,1% – що відбудеться колапс економіки.

Детальніше – в додатку.

Джерело : Центр Разумкова

Додатки : дослідження ( Press0515.doc, 1061 Kb )


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Вийшов другий сезон Rights Now! Podcast

На Тернопільщині ділилися кращими практиками розвитку гуманітарно-соціальної сфери

Громади Донеччини обговорили діяльність центрів підтримки громадян

ZDOROVI представляє результати шостої хвилі опитування «БАРОМЕТР»: стан системи охорони здоров'я України

«Як підготуватися до сексу»: новий випуск просвітницького подкасту від «Феміністичної майстерні»

Відсутність документів на нерухомість — одна із критичних перепон отримання компенсації через єВідновлення