3й Ukraine Discovery Tour відбудеться у травні 2017 року

Global Shapers Kyiv Hub у партнерстві із UVCA готує спеціальний захід - Ukraine Discovery Tour (UDT) vol.3. В цьому році, тур відбудеться 11-14 травня і включатиме кілька елементів «відкриття»: від ...

9a70109513
3й Ukraine Discovery Tour відбудеться у травні 2017 року

Global Shapers Kyiv Hub у партнерстві із UVCA готує спеціальний захід – Ukraine Discovery Tour (UDT) vol.3. В цьому році, тур відбудеться 11-14 травня і включатиме кілька елементів «відкриття»: від зустрічей українських бізнес-лідерів та представників громадянського суспільства до відвідування найбільшого пісенного конкурсу в Європі – 62-го Євробачення.

Ідея UDT проста: відкрити Україну прогресивній спільноті Global Shapers і Young Global Leaders з усіх куточків нашої планети. Тур спрямований не тільки на надання короткого огляду про Україну, а й на формування чіткого уявлення про динамічну і мультикультурну державу Східної Європи. Наразі, єдиним містом проведення є Київ, проте з наступного року проект буде реалізовано у Львові та Одесі.

Для досягнення цієї мети Discovery Tour охопить ряд заходів: зустрічі з діловими колами та лідерами громадянського суспільства, успішними підприємцями, впливовими медіа-діячами, особами, які зробили значний внесок для сучасної України та світу.

Крім того, в рамках Ukraine Discovery Tour буде шанс стати свідком однієї з найбільших культурних подій Європи – пісенного конкурсу Євробачення. У цьому році він відбудеться в столиці України Києві і приверне тисячі відвідувачів з усієї Європи. Цьогорічна тема конкурсу: «Святкуйте різноманітність».

«Організовуючи Ukraine Discovery Tour, ми, команда організаторів, бажаємо підкреслити, що Україна відкрита для інвестицій, культурних і громадських обмінів, для потенційних міжнародних партнерських відносин і дружби. Ми хочемо показати, що Україна відкрита для Вас!», – зазначає Ольга Столярчук, координатор організаційної команди.

Попередній Ukraine Discovery Tour відбувся у місті Київ у 2016 році, його відвідало 16 учасників з усієї Європи: від Ірландії до Кіпру.

За більш детальною інформацією про Ukraine Discovery Tour та Global Shapers Kyiv Hub, а також із бажанням долучитися до туру в рамках партнерства, будь ласка, звертайтеся до Ольги Столярчук за адресою: [email protected] або Антона Шулика за телефоном: +38 067 214 40 02.

Довідково:

Global Shapers – молоді, успішні, талановиті люди з усього світу, об’єднані Всесвітнім економічним форумом (World Economic Forum, WEF) в одну спільноту, для того щоб дати своїм членам більше можливостей впливати на майбутню реалізацію глобальних змін і більш гармонійного світу.

Global Shapers Community це мережа місцевих центрів (хабів), що базуються в столицях і великих містах більшості країн світу. Global Shapers Kyiv Hub (globalshapers.in.ua) був створений майже 4 роки тому, і вже показав величезний вплив на місцевому та глобальному рівнях.

Ukraine Discovery Tour не є офіційною програмою World Economic Forum. Це приватна некомерційна ініціатива Global Shapers Kyiv Hub та Young Global Leaders за підтримки UVCA.


Тематика публікації:              

Останні публікації цього розділу:

До своєї природи: у Києві відкрилась виставка з любов’ю до української спадщини

10 років БФ «Твоя опора»: зібрано й надано допомогу на 710 млн грн

Ресурсні центри неурядового сектору Півдня України обмінялись досвідом та обговорили нові ініціативи

Власники пошкодженого чи зруйнованого житла можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків

Після великої води: як відновлюється життя у Корабельному районі Херсона

USAID спорудив навчальний простір у Богданівці на Київщині, де російські війська зруйнували школу