Відбір на семінар «Make the Move IV» в Португалії

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


порту
Відбір на семінар «Make the Move IV» в Португалії

12-17 вересня 2017 року у Віла-да-Мармела, Португалія, пройде семінар з налагодження контактів задля розвитку партнерських відносин і сприяння розробки якісних молодіжних обмінів.

У заході можуть взяти участь волонтери та представники молодіжних організацій, які планують організувати молодіжний обмін в рамках програми Erasmus + “Молодь в дії». Планується участь 40 осіб з географічної Європи (з країн-учасниць програми, а також Західних Балкан, Східної Європи та Кавказу).

Пріоритет надаватиметься учасникам з організацій або груп, які працюють за тематикою соціальної інтеграції молоді.

Цей проект фінансується програма Erasmus +: «Молодь в дії». Організатори покривають витрати на проїзд та проживання, а також візовий збір для відібраних учасників, яким залишиться тільки сплатити реєстраційний збір за програму.

Кінцевий строк подання зголошень – 30 травня 2017 р.

Усю детальну інформацію Ви знайдете на сайті SALTO-YOUTH


Останні публікації цього розділу:

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях