Пройдіть тест – перевірте свої знання про децентралізацію

Добірку тестів, які допомагають перевірити свої знання з теми децентралізації створили експерти громадської організації «Прес-клуб реформ» у рамках проекту «Регіональні голоси за децентралізацію», що ...

decentralisation
Пройдіть тест – перевірте свої знання про децентралізацію

Добірку тестів, які допомагають перевірити свої знання з теми децентралізації створили експерти громадської організації «Прес-клуб реформ» у рамках проекту «Регіональні голоси за децентралізацію», що його підтримує Фонд розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Мета проекту – поширення демократичних цінностей і процесів у суспільстві в Центральній Україні, особливо у сільській місцевості, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок журналістів місцевих видань щодо висвітлення децентралізації та місцевих ініціатив.

– У рамках проекту працюємо із журналістами у Кіровоградській, Вінницькій та Черкаській областях, – розповідає керівник проекту Вікторія Талашкевич. За її словами, проект дозволяє інтенсифікувати використання місцевими журналістами нових медіа – для кращого висвітлення процесів децентралізації та встановлення стійкого діалогу між місцевими громадами та місцевою владою.

Експертка проекту Ганна Дядечко розробила серію тестів, які можна пройти і перевірити себе на знання нюансів децентралізації, а також дізнатися про цю реформу чимало нового. Також на сайті «Прес-клубу реформ» тести можна завантажити у форматі .pdf

За посиланням можна пройти всі тести, або якийсь один чи кілька на вибір.


Тематика публікації:         

Останні публікації цього розділу:

Молодь України зібралася на Рівненщині для участі у всеукраїнському тренінгу «Лідерська академія»

Абетка саморегуляції 6.0: завершено перший блок курсу з підтримки психічного здоров’я

Зміни розпочинаються з тебе: як на локальному рівні впливати на глобальні процеси. Досвід БУР

Обговорили співпрацю влади та неурядового сектору у сфері відновлення громад та регіону

Яка вона — українська ідентичність? Відкриті читання «Живої бібліотеки» — на DOCUSPACE

Літня Українська Миротворча Школа 2024

  • Евгений Орлов

    Сидите в запрещенных сайтах через FreeU!