Конкурсний відбір до програми “Перший крок до успіху” у Східному регіоні

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Перший крок до успіху
Конкурсний відбір до програми “Перший крок до успіху” у Східному регіоні

Оголошено конкурс на участь у щорічній програмі Міжнародного благодійного фонду «Українського Жіночого Фонду» – «Перший крок до успіху».

Мета програми полягає у підтримці молодих жінок і дівчат, які мають лідерський потенціал, готові допомагати у розвитку своїх громад та України в цілому й вести за собою молодь.

До участі у цьогорічному конкурсі програми запрошуються молоді жінки і дівчата, які:

  • відчувають в собі лідерський потенціал та шукають можливості для особистісного розвитку;
  • занепокоєні проблемами своєї громади та мають ідеї, яким чином покращити ситуацію;
  • шукають початкову підтримку для реалізації соціального проекту в актуальній на сьогоднішній день сфері (розвиток громад, соціальна сфера, політика, гендер, журналістика, наука, бізнес, культура, екологія, ІТ-технології тощо).

Ми чекаємо на заявки від небайдужих молодих жінок і дівчат 17-22 років, які вірять у те, що сучасна молода жінка спроможна досягти успіху, стати лідеркою та змінити життя людей в своїй громаді і країні. Географія конкурсу для східного регіону України: Сумська обл., Полтавська обл., Харківська обл., Дніпропетровська обл., Донецька обл., Луганська обл.

Реєстрація триває до 24 травня за посиланням.

Запрошуємо Вас подавати заявки, брати участь у 3-денній зустрічі переможниць та приєднуватися до спільноти молодих жінок-лідерок, які разом з програмою «Перший крок до успіху» вже реалізували свої перші проекти й продовжують досягати успіху у різних сферах.

Перший крок до успіху ₋ це всеукраїнська Програма. Якщо Ви не знайшли в нашому оголошенні своєї області, зайдіть на сайт Програми і оберіть Ваш регіон тут.

Із запитаннями просимо звертатись до Марини Кулигіної регіонального координатора програми «Перший крок до успіху» Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд» http://www.uwf.org.ua.

[email protected]
050-535-63-05/063-248-10-46
https://vk.com/kulygina.marina


Останні публікації цього розділу:

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях