Тендер на надання послуг з організації ділових поїздок/відряджень, Проект USAID «Трансформація фінансового сектору», DAI Global LLC

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
[email protected]

DAI Global LLC шукає компанію, що буде надавати спектр якісних послуг з організації ділових поіздок/ відряджень (бронювання та придбання авіа та залізничних квитків по Україні та та за кордоном, бронювання готелів, організації будь-яких заходів ділового характеру як на території України, так і за кордоном для співробітників та партнерів, тощо).

Пропозиції мають бути подані до 18:00 за місцевим київським часом в Україні 26 травня 2017 року на адрес: ProcurementFSTInbox@dai.comЗверніть увагу, що пропозиції мають подаватися лише на цю електронну адресу.

За тендерним пакетом документів або із запитаннями звертайтесь до 18:00 за місцевим часом в Україні 23 травня 2017 року за електроною адресою: [email protected] або дивіться доданий файл. 

Проект «Трансформація фінансового сектору» – це чотирирічна програма (з жовтня 2016 р. по грудень 2020 р.), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується компанією DAI Global LLC (DAI).

 

BREQ-17-00004 _Travel_Services_May 18


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях

Програма грантів відUSAID АГРО

Тендер на закупівлю робіт із ремонту покрівель в Харківській та Херсонській областях (2 лоти)

Технічна підтримка для медіа в Україні: програма Voices of Ukraine

Відкритий тендер із закупівлі виконавця робіт на поточний ремонт нежитлового приміщення