KARPATY.UA та NAVIZOR: туристичні ноу-хау від українських розробників

Два питання для ідеальної відпустки — “Куди поїхати?” та “Як там з дорогами?” — тепер мають визначення. Ресурси KARPATY.UA та NAVIZOR пропонують оцінити якісно новий спосіб подорожувати Карпатами: ...

KARPATY.UA
KARPATY.UA та NAVIZOR: туристичні ноу-хау від українських розробників

Два питання для ідеальної відпустки — “Куди поїхати?” та “Як там з дорогами?” — тепер мають визначення. Ресурси KARPATY.UA та NAVIZOR пропонують оцінити якісно новий спосіб подорожувати Карпатами: перший допоможе знайти куди податись, а другий прокладе маршрут мандрівки найбільш якісними гірськими дорогами (а такі існують, правда).

В чому зиск?

KARPATY.UA — онлайн-планувальник подорожей Карпатами. Карпати для вас — абстрактні гори десь за Львовом? Заходьте на ресурс і готуйтесь здивуватись: сила-силенна туристичних об’єктів від водоспадів та дерев’яних храмів XVIII сторіччя до сезонних екстрім-розваг та маршрутів для пішохідного туризму. Знаходь, що тобі цікаво та створюй унікальний маршрут для мандрівки Карпатами: детальні описи, цікаві підказки та туристичні лайф-хаки. Вважайте, KARPATY.UA — ваш персональний гірський гід (безкоштовний та дуже практичний).

NAVIZOR — не панацея від горе-доріг, але принаймні дієвий спосіб як не вбити власне авто, прямуючи будь-куди. Ресурс міжнародний, але створений в Україні, і аналогів у світі не має. Водії оцінюють стан доріг, ресурс компілює відгуки і маркує ділянки покриття, які краще оминати. Таким чином, маршрут можна прокласти не Google-навігатором, який ніколи в житті не бачив українських доріг, а адаптованим під тутешні реалії сервісом NAVIZOR. І машина ціла, і нерви водія теж.

Відтепер користі від цих двох безумовно практичних сервісів буде вдвічі більше, бо для кожної поїздки Карпатами з KARPATY.UA маршрути автомобільного сполучення буде прокладати NAVIZOR. Хочеш на Синевир, в Кваси, до Трускавця чи в Косів на ярмарок? Оминай “червоні” ділянки дороги, або принаймні морально до них готуйся, і враження від мандрівки безумовно будуть кращими.

Інструкція до застосування

Наочний приклад. Визначаємося із напрямком подорожі та її характером: на www.karpaty.ua можна обрати екстрім-відпочинок, мандрівку водними ресурсами, гід гірськолижними курортами і т.д. Або цілеспрямовано попрямувати у той чи інший карпатський регіон — на сайті знайдеш всю потрібну інформацію: від портрету регіону до переліку страв, які там обов’язково варто скуштувати.

Далі справа за малим: з каталогу обираєш найбільш цікаві туристичні об’єкти і складаєш їх у маршрут. При цьому кожен опис супроводжує підказка від NAVIZOR: як краще туди дістатись на авто з вашого поточного місцезнаходження чи будь-якого іншого населеного пункту. За потреби трек з маркуванням доріг можеш завантажити на свій автомобільний навігатор і користуватись ним оффлайн. Або ж скористайся мобільним навігатором Navizor beta (уже доступна версія для Android), який проведе тебе автомобільним маршрутом по кращих дорогах України та заздалегідь попередить тебе про наближення до ділянок з поганою якістю дорожнього покриття, аби не потрапити у халепу.

Що далі?

Далі буде більше і цікавіше: розробники KARPATY.UA вже працюють над Планувальником подорожі — застосунком, завдяки якому можна буде всі обрані туристичні об’єкти скласти докупи, завантажити на смартфон чи планшет і користуватись всією необхідною для мандрівки Карпатами інформацією навіть там, де немає і натяку на Інтернет.

А ще вже найближчим часом з’явиться NAVIZOR-навігація для садиб, готелів та еко-хат, які можна винайняти через KARPATY.UA. Якщо обираєш будинок для відпочинку за принципом зручності подорожування на авто, такий функціонал тобі точно стане в нагоді.

З NAVIZOR та KARPATY.UA буде зручніше, швидше та приємніше подорожувати карпатськими дорогами!

Джерело : NAVIZOR

Автор : Андрій Хомин


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Вийшов другий сезон Rights Now! Podcast

На Тернопільщині ділилися кращими практиками розвитку гуманітарно-соціальної сфери

Громади Донеччини обговорили діяльність центрів підтримки громадян

ZDOROVI представляє результати шостої хвилі опитування «БАРОМЕТР»: стан системи охорони здоров'я України

«Як підготуватися до сексу»: новий випуск просвітницького подкасту від «Феміністичної майстерні»

Відсутність документів на нерухомість — одна із критичних перепон отримання компенсації через єВідновлення