...

Навчатись через гру — фест "Вундеркіндер"

Проголосувало: 61

Молодіжний центр розвитку МІСТ на Тернопільщині організував змагання між учнівськими командами з різних районів Тернопільської області в інтелектуальних іграх: "Брейн-ринг", "Що? Де? Коли?", "Факт чи вигадка", "Спортивні хрестики-нулики". 

ІСТОРІЯ ПРОЕКТУ

Проект передбачає проведення змагань між учнівськими командами Тернопільської області в інтелектуальних іграх. 

Проект розвиває у дітей творчі здібності та виявляє нові таланти, творить атмосферу розвитку та розширення світогляду учнів.

вундеркіндер1

Участь в інтелектуальних іграх дає можливість застосувати отримані знання, ерудицію та логічне мислення на практиці. Як проявити вміння приймати рішення в нестандартній ситуації, в умовах обмеженого часу. А ще — це чудова можливість поспілкуватися з однолітками, отримати цікаві знайомства та нових друзів.

"А більш глобально — це гарна нагода популяризувати інтелектуальний відпочинок, комунікативну культуру та творчі здібності учнів.  Попереду і перспектива — створення Західноукраїнської ліги інтелектуальних ігор. А можливо— і Всеукраїнської!", - ділиться планами натхненник фестивалю Олег Грушицький.

Залучаються найрозумніші. Команда складається з 6 учнів 7-11 класу та одного дорослого ментора. Кращою стає команда, яке набирає найбільшу кількість балів за результатами усіх ігор. Учні отримують приємні позитивні емоції, хороші подарунки та нові знайомства з однолітками. Серед школярів створюються клуби інтелектуальних ігор, які діють самостійно.

вундеркіндер3

СЕКРЕТИ УСПІХУ ПРОЕКТУ

1. Вірте і любіть свою роботу

2. Творіть надійну команду/оргкомітет, залучайте партнерів

3. Розробляйте креативну ідею та вмійте нею зацікавити


 Матеріали у соцмережах

www.facebook.com 

16_vunderkinder