...

«Еко-Біляївка»: молоді — про довкілля

Проголосувало: 88

Проект «Еко-Біляївка» направлений на екологічне виховання молоді та покращення іміджу міста Біляївка.

ІСТОРІЯ ПРОЕКТУ

 

Такі проблеми як несприятливий імідж міста та відсутність екологічного виховання згуртували активістів Біляївської об'єднаної територіальної громади. Для вирішення всіх цих проблем був створений проект «Еко-Біляївка», що отримав підтримку в рамках програми «Активні громадяни».

Мета проекту, по-перше, покращити стан природного середовища та імідж міста, шляхом проведення «Молодіжних Суботників» і встановлення в громадських місцях «Корисних знаків».  А по-друге — екологічне виховання молоді через інтерактивні лекції.   

еко-біляївка2

Активісти провели акцію «Екоголики» та суботник. Окрім того, було встановлено корисні знаки у природному середовищі та у громадських місцях.  А для дітей віком від 7-10 років провели інтерактивні лекції з цікавими завданнями та вікторинами.

«Я планую продовжити розповідати про екологічні проблеми та екологічний спосіб життя, надавати мотивацію тим, хто тільки починає, а також зробити масштабний проект, — каже Бакчеле Яна, БФ «Молода Громада». — У планах — проведення інтерактивних інформативних лекцій або тренінгів для дорослих щодо повторного використання пластику та інших відходів».

Про те, як у Біляївці одну з найстаріших автобусних зупинок міста розмалювали картою міста та пейзажем Білого озера — дивіться у відео: 


 Матеріали у ЗМІ 

bilyayivka.city

 

13_eko_bilyaivka