Їжа майбутнього: тренди та виклики агріфуд галузі | Воркшоп у рамках Agrifood Lab

Початок: 31.10.2023 о 18:40
Закінчення: 31.10.2023 о 19:10
Адреса: Україна,
Місце: Онлайн

Завершено

Post_start (5) en
Їжа майбутнього: тренди та виклики агріфуд галузі | Воркшоп у рамках Agrifood Lab

Які тренди та виклики агріфуд галузі в Україні та світі? 
Про це — під час воркшопу 31 жовтня в рамках студій інновацій Agrifood Lab. 

Спікерка — Ганна Густова, експертка в Agri Food та Food Ecosystems Management з практичним досвідом в таких компаніях як Fozzy Group, МХП, ТД “Калинівка Преміум”

Звертаємо увагу: цей воркшоп відбувається в рамках студій інновацій Agrifood Lab. Це цілісна програма, яка передбачає участь в серії освітніх вебінарів та хакатоні, змаганні інноваційних рішень для допомоги агросектору в часи війни. Завдяки воркшопам ви зможете посилити навички підприємництва та лідерства, розв’язання проблем та критичного мислення, дізнаєтеся більше про управління технологіями та комерціалізацію науки.

Дедлайн реєстрації: 30 жовтня включно https://bit.ly/agrifoodlab-apply

Більше деталей: https://agrifoodlab.com.ua/

Agrifood Lab — це студії інновацій для агрогалузі України, які включають воркшопи та хакатон за методом дизайн-мислення. Цей проєкт проводять INSCIENCE, CIVITTA, /nnov8, Radar Tech в рамках програми Challenge Labs в Україні від EIT Food, що підтримується Європейським інститутом інновацій та технологій (EIT), органом Європейського Союзу.