Тренінг «HoReCa: відкриття та управління ресторанним бізнесом»

Початок: 31.05.2018 о 10:00
Закінчення: 31.05.2018 о 11:00
Адреса: вул. Козельницька, 2а, Львів,
Місце: Центр Митрополита Андрея Шептицького
Школа права УКУ E-mail: [email protected]

Завершено

HoReCa
Тренінг «HoReCa: відкриття та управління ресторанним бізнесом»

Як відкрити власний заклад і врахувати всі юридичні нюанси? Школа права УКУ запрошує на тренінг «HoReCa: відкриття та управління ресторанним бізнесом». Захід відбудеться 31 травня у Центрі Митрополита Андрея Шептицького.

Спікерами тренінгу стануть Василь Будурович, Артем Яценко – співзасновники Tisto Pizza Pasta, БудьMore, MilkandCoffee, Gallery Cafe та ін. (м. Львів), які розкажуть про те, що потрібно для відкриття власного закладу. Про юридичні аспекти ведення ресторанного бізнесу розповість Андрій Гевко, адвокат, партнер Bargen Law Firm (м. Київ).

Тренінг відбудеться 31 травня з 10:00 до 13:00 год. у Центрі Митрополита Андрея Шептицького, ауд. 402 (м. Львів, вул. Козельницька, 2а).

Вартість участі – 200 грн. Придбрати квитки можна за посиланням: https://2event.com/uk/events/1418179 

Тренінг у рамках проекту UCU Law for Business відбудеться за підтримки Асоціації правників України та Axon Partners як Генеральних партнерів Школи права УКУ у 2018 році.