Запрошуємо взяти участь в тренінгу «Шляхи підвищення конкурентоспроможності агро виробників при змінах споживчих вподобань», який відбудеться 16 листопада в Києві.
Результатом будь-якого виробництва є споживання продукту. Тому при його виробництві необхідно враховувати не тільки технологічні аспекти виробництва певного продукту, вимоги до безпечності та якості, але також враховувати думку споживача та його потреби. Адже світ змінюється, а разом з ним змінюються і вподобання споживачів:
- через зростання темпу життя зростає попит на продукти, які не потребують значного часу на їх споживання, але при цьому містять всі необхідні властивості;
- через забруднення навколишнього середовища підвищується попит на здорове харчування, зокрема, на органічну продукцію;
- через глобалізацію, зростає попит на місцеві продукти харчування, споживач хоче знати виробника таких продуктів.
Участь у тренінгу безкоштовна за умови попередньої реєстрації до 12 листопада 2018 р. за посиланням https://goo.gl/forms/tb1lR87i3az6ulvD3. Кількість місць обмежена!
Повна інформація за посиланням http://www.dossier.org.ua/trening-shlyahi-pidvishchennya-ko….
Захід проводить Міжнародна благодійна організація «Інформаційний центр «Зелене досьє» у партнерстві з ВГО «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України», Спілкою Виробників Органічних Сертифікованих Продуктів «Органічна Україна» та ГО «Інститут дослідження адаптації законодавства».
Інформаційна підтримка проекту – Журнал Agroexpert.
Тренінг відбувається в рамках проекту “Адаптація до законодавства ЄС: практика впровадження” за сприяння Європейського Союзу та Міжнародний фонд “Відродження” в рамках проекту Громадська синергія / Civic Synergy під егідою Українська сторона Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Українська національна Платформа Форуму Громадянського суспільства Східного Партнерства.