Тренінг «Сучасні можливості кооперації. Законодавчі вимоги до якості та безпечності харчових продуктів»

Початок: 26.02.2019
Адреса: проспект Соборний, 164, Запоріжжя, Україна
Місце: Запорізька ОДА
Інформаційний центр «Зелене досьє» E-mail: [email protected]

Завершено

тренінг
Тренінг «Сучасні можливості кооперації. Законодавчі вимоги до якості та безпечності харчових продуктів»

Запрошуємо взяти участь в тренінгу «Сучасні можливості кооперації. Законодавчі вимоги до якості та безпечності харчових продуктів».

Тренінг відбудеться 26 лютого в приміщенні та за сприяння Запорізької ОДА.

Перелік питань тренінгу:

  • Як створити кооператив: що необхідно знати для створення кооперативу.
  • Приклади успішних кооперативів в Україні.
  • Як отримати державну підтримку.
  • Які законодавчі зміни очікують плодоовочевий сектор.
  • Система управління безпечністю харчових продуктів на молочних підприємствах.

Тренінг проводитимуть експерти Інформаційного центру «Зелене досьє» та Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» у рамках проекту «Громадська синергія».

Участь у тренінгу безкоштовна за умови попередньої реєстрації до 20 лютого 2019 р. за посиланням. Кількість місць обмежена!

Повний анонс та програма тренінгу за посиланням.