Вебінар «Правила маркування харчових продуктів при експорті до ЄС»

Початок: 30.06.2020 о 15:00
Закінчення: 30.06.2020 о 15:45
Адреса: Харків, Україна
Місце: Посилання ZOOM: https://cutt.ly/oumUAdL

Завершено

Вебінар «Правила маркування харчових продуктів при експорті до ЄС»
Вебінар «Правила маркування харчових продуктів при експорті до ЄС»

30 червня 2020 року з 15:00 – 15:40 у рамках реалізації проєкту «Експорт. Ера-М» відбудеться вебінар «Правила маркування харчових продуктів при експорті до ЄС».

Цільова аудиторія: директора підприємств малого та середнього бізнесу, приватні підприємці, керівники та менеджери відділів зовнішньоекономічної діяльності підприємств Харківщини.

  • Спікери:
    Алла Сайпанова, завідувач сектором аналітики і оцінки майна Харківської торгово-промислової палати;
  • Віталій Ослам, засновник та керівник ТОВ «Вітал пак».

Мета заходу:

  1. Інформування цільової аудиторії щодо обов’язкових елементів маркування як одного з нетарифних бар’єрів при експорті продукції харчової галузі, зокрема енергетична цінність, склад інгредієнтів, наявність алергенів, вміст жирів, цукру;
  2. Надання практичних порад щодо розробки дизайну упаковки, вибору оптимальних каналів просування продукції.

Посилання ZOOM:
https://cutt.ly/oumUAdL

ПРОГРАМА ЗАХОДУ:
http://www.compet.kh.gov.ua/images/EraM/ExpUA/DRAFT_program-of-the-webinar_30.06.2020.pdf